Finale Miss Impress verkiezingen op Chinees Nieuwjaar 2017 in Den Haag

Een van de festiviteiten tijdens de nationale viering van het Chinese Nieuwjaar in Den Haag op 28 januari 2017 is de finale van de Miss Impress verkiezingen in Nederland.

logo-miss-impress-1Miss Impress is een nieuwe internationale verkiezing; dit jaar voor het eerst in Nederland. In augustus zijn de voorrondes geweest, waarvoor ruim honderd kandidaten zich hebben ingeschreven. Hieruit zijn vijftien finalisten geselecteerd die strijden om de felbegeerde titel van Miss Impress. Voor de winnares van de Miss Impress verkiezing ligt een waardevolle prijzenpakket klaar, waaronder deelname aan internationale missverkiezingen en vliegtickets naar China.

Op hun weg naar de finale krijgen de Missen catwalk-training en worden er fotoshoots gehouden om hen goed voor te bereiden op de finale. De Missen zijn ook te vinden op verschillende evenementen door het hele land.

Tijdens de finale zullen de Missen zich in verschillende rondes presenteren op de catwalk in het Atrium. Een gerenommeerde panel van juryleden zal beoordelen wie van hen gekroond zal worden tot Miss Impress 2017.

miss-impress-1

«

»