Voorbereiding Chinees Nieuwjaar in Den Haag van start

De voorbereiding van het Chinees Nieuwjaarsfeest op 28 januari 2017 is in volle gang.
Op 11 oktober jl. was de officiële aftrap in het stadhuis van Den Haag.

Namens de gemeente Den Haag ontving wethouder Karsten Klein een aantal mensen die direct betrokken zijn bij de organisatie van de 15e landelijke viering van het Chinese Nieuwjaar in Den Haag. Onder hen de voorzitter van het organiserend comité, mevr. Zang Qiuyue, en vertegenwoordigers van de Chinese ambassade, onder wie dhr. Sun Guoshun (legal counsellor) en dhr. Yang Xiaolong (cultural secretary). Verder waren aanwezig vertegenwoordigers van de Vereniging Nederland – China, o.a. de pas gekozen voorzitter, dhr. Henk Kool, de Stichting Chinese Culturele Evenement Nederland en de gemeente Den Haag. Op informele wijze werd van gedachten gewisseld over de plannen van het organiserend comité om de landelijke viering dit jaar grootser aan te pakken dan ooit. Meer informatie in bijgaand Persbericht (pdf) en onder Programma.

Organizers of Chinese New Year festival in city hall of The Hague

»