Een wervelende Chinese show op 17 februari

Het programma van de nieuwjaarsviering op 17 februari ziet er weer fantastisch uit. Er komt een grote groep artiesten uit China, die samen met Nederlands-Chinese artiesten een wervelende show zal laten zien. De dag begint met een knalvuurwerk op het Spuiplein, waarna de landelijke viering in het Atrium officieel wordt geopend door loco-burgemeester Karsten Klein van den Haag, minister Bruno Bruins, ambassadeur Wu Ken van China en voorzitter Chi Tseng Pin van de Landelijke federatie van Chinese organisaties in Nederland.
Na de opening is er een doorlopend programma met zang, dans en acrobatiek. Intussen kan het publiek ook kennis nemen van de Chinese cultuur op de markt in het Atrium. Er zijn korte workshops over Chinese kalligrafie en schilderkunst en er is een mogelijkheid voor kinderen om zich even te verkleden in traditionele Chinese kinderkleding.

Het festival is vrij toegankelijk tot ongeveer vier uur. Daarna wordt het Atrium gesloten om te worden ingericht voor een galadiner voor sponsoren. In een prachtig versierd Atrium krijgen de gasten een exquis vijf gangen diner geserveerd, opgeluisterd met optredens van Chinese en Nederlandse artiesten. Brochure Galadiner

Meer details over het hele programma onder Programma.

«

»